Styrelsen 17/18

Marie-Louise Dahlin

Jag leder arbetet i klubben och ansvarar för att se till att klubben fungerar som en helhet. Mina hundar Lillan (schäfer) och Crut (malle) tränar jag det mesta inom svenskbrukset med så gott som jag hinner.

Tävlingsverksamheten ligger mig varmt om hjärtat och jag både tävlar själv och jobbar gärna på tävling så mycket jag kan.

Eva Glimmerdahl

Jag brinner för mondioring, lydnad och sök där jag nu satsar på min unghund, en brun dobermann som kallas Kakan. Jag har tidigare tävlat en del lydnad, både SM och Internationellt, även debuterat i Mondioring och nöter uniform nattetid som hundförare. Hoppas vi ses på klubben!

Linda Säveros

Min hund Era (rottweiler) tränar jag i huvudsak bruksspår och lydnad. Jag lägger även en del tid på fysträning av hund efter att ha haft otur och fått en skadad 1-årig rottweiler på halsen, som tur är får man lite själv gratis på det sättet. Tävlingsverksamheten ligger mig naturligtvis varmt om hjärtat och jag både tävlar själv och är gärna med och arrangerar tävlingar så mycket jag kan.

Rose-Marie Ehn

Jag har två hundar av rasen tysk schäfer. Genna som är sju år, tävlat IPO och tränar sök och lydnad med henne. Sedan har jag valpen Jazett, som är på tillväxt. Det jag tycker är viktigast i en klubb, är att värna om gemenskapen och tillhörigheten. Att ha ett gott klimat där alla medlemmar känner sig välkomna. Och att alla ges möjlighet att träna och utvecklas med sin hund!

Camilla Ljungberg

Per-Olof Andersson
Vice ordförande

Jag har varit aktiv inom SBK sedan 1986 och i Enköpings Brukshundklubb sedan 2016. Jag är domare i bruks och lydnad samt domaransvarig i Upplandsdistriktet. Med min bordercollie TomTom tränar och tävlar jag sök samt tränar en del vallning.

Elisabeth Spång
Kassör
kassor@enkopingsbk.se

Min hund heter Judie och är en Bernersennen hund. Vi tränar och tävlar inom bruks, lydnad och rallylydnad plus en massa andra roliga aktiviteter. För mig är klubbgemenskapen viktig, att träna, aktivera och ha roligt med sin hund tillsammans med andra som har samma intresse.

Susanna Sandberg

Jag brinner lite extra för hundens språk och mentalitet men allt som rör hundar intresserar mig.. Jag är utbildad bland annat som instruktör, inom pälsvård och hunddagisföreståndare. Ägare till kennelprefixet Tailtop's och föder upp släthårig foxterrier. Våra hundaktiviteter utanför valplådan är utställningar, viltspår, lite rallylydnad och skogspromenader.

Bosse Hargsten

Jag har hundarna Ebba som är en bladning schäfer/golden, Jackie som är en jaktgolden och tollaren Winston. Jag är intresserad av det mesta inom hundvärlden men har förstås inte tid med allt. Jag tränar tävlingslydnad och sök.

Rickard Hagman

Mitt stora engagemang ligger i att förbättra och utveckla EBKs varumärke och att värna om goda kontakter med samarbetspartners samt klubbens hjärta; dess medlemmar. Dessutom har jag ansvar över uthyrning av klubbens och dess lokaler.

Jag bor tillsammans med min sambo och min lilla dotter ute på landsbygden mot Strängnäs och tillbringar stora delar av min fritid ute i skog och mark med mina hundar Arrak, Rhodesian Ridgeback, och Iver, Engelsk Springer Spaniel.