Styrelsen 18/19

Tomas Glatz
Tillförordnad ordförande
Vice Ordförande

Mitt hundintresse startade när jag tog över en Clumber spaniel som hette Agnes, efter det så kände jag att det var rätt för mig att ha hund. Jag har just nu en schäfertik som heter Echo, vi tränar spår och sök så mycket vi hinner Jag är relativt ny inom hundvärlden och lär mig fortfarande, men tycker att det är otroligt roligt. Min ambition är att klubben ska drivas framåt genom ett tillåtande och utvecklande klimat där alla medlemmar är delaktiga, både människor och hundar.

Eva Glimmerdahl

Jag brinner för mondioring, lydnad och sök där jag nu satsar på min unghund, en brun dobermann som kallas Kakan. Jag har tidigare tävlat en del lydnad, både SM och Internationellt, även debuterat i Mondioring och nöter uniform nattetid som hundförare. Hoppas vi ses på klubben!

Linda Lindholm
prinfo@enkopingsbk.se

Jag har fyra stycken hundar, två vita herdehundar och två siberian huskies, som jag främst tränar och tävlar i drag och tävlingslydnad.

I klubben ansvarar jag för hemsidan och de sociala medierna, vilket jag tycker är väldigt roligt. Min ambition är att EBK ska vara en förening i framkant på dessa kanaler och att det ska vara lätt alla att se och ta del av det som händer på klubben.

Rose-Marie Ehn

Jag har två hundar av rasen tysk schäfer. Genna som är sju år, tävlat IPO och tränar sök och lydnad med henne. Sedan har jag valpen Jazett, som är på tillväxt. Det jag tycker är viktigast i en klubb, är att värna om gemenskapen och tillhörigheten. Att ha ett gott klimat där alla medlemmar känner sig välkomna, och att alla ges möjlighet att träna och utvecklas med sin hund!

Bosse Hargsten

Jag har hundarna Ebba som är en bladning schäfer/golden, Jackie som är en jaktgolden och tollaren Winston. Jag är intresserad av det mesta inom hundvärlden men har förstås inte tid med allt. Jag tränar tävlingslydnad och sök.

Karin Molander Danielsson
agilityrally@enkopingsbk.se

Jag har just nu tre hundar: en sheltie, Troll, och två border collies, Nova och Dis. Med Nova tävlade jag vallning och agility, men hon är numera pensionär, liksom Troll. Dis och jag tävlar hittills i rallylydnad och lydnad. Jag vill verka för en öppen och välkomnande klubb som engagerar många människor i det de gillar bäst. I styrelsen är jag kontaktperson för agility och rally. Agility är en otroligt uppslukande sport som det är lätt att bli beroende av. Det vill vi gärna att ni blir på EBK! Dessutom hoppas jag att rallylydnaden växer i vår klubb; det är en sport som passar de flesta hundar och förare och som kan bli precis så enkel eller krävande som du vill. Har du frågor om agility eller rally som du vill lyfta i styrelsen får du gärna maila mig!

Inger Karlsson
Jag är ny suppleant i styrelsen för i år. Jag har två hundar Messi, en schäfer och boxern Ginni. Vi tränar brukslydnad, sök och spår med vilket vi  tycker är jättekul. Med boxern kommer jag även att börja med agility tillsammans med Lovisa, ett av mina sju barnbarn. Jag månar om alla medlemmar och att alla ska trivas i föreningen.