Enköpings Hundungdom

Enköpings Hundungdom är klubben för dig som är mellan 6 och 25 år och gillar hundar!
Vår ambition är att kunna hålla gemensamma träningar, temakvällar och andra roliga aktiviteter utifrån era önskemål och förslag. Vi har ett nära samarbete med Enköpings Brukshundklubb
Till oss är alla välkomna, oavsett erfarenhet och vad du har för hundras. ♥

För att kontakta oss kan du antingen maila, skriva till oss på Facebook eller skicka DM på Instagram!
Mail: enkopingshu@gmail.com
Facebook: facebook.com/enkopingshu
Instagram: @enkopings_hundungdom

Besöksadress:
Enköpings Brukshundklubb
Vårfrukyrka Åkerby 1
745 96 Enköping

Postadress:
Enköpings Hundungdom
Nysätra Åloppe 7
749 63 Örsundsbro

Bli medlem i Enköpings Hundungdom
Vi vänder oss framför allt till dig som är mellan 6 och 25 år. Vi arbetar för att ge unga hundintresserade möjlighet att gå kurser, att få tävla med sin hund, att träffa andra i samma ålder och att få ha kul tillsammans med sin hund. I vår organisation är det vi ungdomar som bestämmer över vad vi ska göra.

Ungdomsmedlemskap
Medlemsavgiften är 300 kr. Medlemskap är rullande, du är alltså medlem ett år från det att du betalat in avgiften. Ditt medlemskort skickas hem till dig inom ca en månad efter det att vi fått betalningen. Du väljer själv vilka två klubbar du vill vara medlem i, en hundungdomsklubb och en ras-, special-, eller verksamhetsklubb. Är du under 18 år får du även automatiskt medlemskap i den länsklubb där du bor!
Som medlem får du även två tidningar hem i brevlådan, Hundsport och Brukshunden. Hundsport ges ut 10 ggr/år och Brukshunden 6 ggr/år.

Syskonmedlemskap
Medlemsavgiften för syskonmedlemskap är 150 kr. Syskonet skall vara mellan 6 och 25 år och bo på samma adress som ungdomsmedlemmen. Syskonmedlemskapet innebär att man får alla medlemsförmåner utom medlemstidningen. Syskonmedlemskapet gäller fram till och med det år du fyller 25 år.

För att teckna medlemskap använder du medlemsguiden hos SKK, den hittar du HÄR!

EHU Styrelse 17/18

Linda Lindholm, ordförande

Jag har fyra stycken hundar, vita herdehundarna Lufsen 6 år & Bamse 5 år och siberian huskytjejerna Lady 1,5 år och Accio 2,5 år. Vi tränar mest lydnad och barmarksdrag men det blir även en del nose work, spår och fysträning.

Lufsen är min första egna hund som jag köpte 2011. När jag växte upp hade min familj två stycken karelska björnhundar som jag försökte träna i både agility och lydnad.  Jag är 27 år och jobbar som högstadielärare i svenska och engelska.

Malin Nyberg, kassör

Jag har en Australian Kelpie som heter Acca (Axa) och är 6 år. Acca är en avelstik som jag har på foder sedan årskiftet 2016/2017. Vi tränar bland annat lydnad och sök. Vi har tävlat Startklass i Lydnad och fått uppflyttning.

Jag är uppväxt med golden retriever och schäfer. Min första egna hund fick jag när jag fyllde 12 år, ett yrväder till schäfer som till slut blev en riktig läromästare.
Jag är 25 år och jobbar som yrkesmilitär på Livgardet i Kungsängen.

Amanda Lavén, sekreterare

Jag har hundarna Vinga och Rebell. Vinga är en vit herdehund på 4 år och Rebell är en Bedlingtonterrier på 11 år. Vi tränar mest lydnad och sök. Vi har även startat Startklass i Lydnad.

Rebell är min allra första hund och med honom har jag testat på flera olika hundsporter,  men för honom är spår och trickträning nog favoriterna! Jag är 25 år och jobbar på en Djurklinik i Bålsta.

Johanna Krange, ledamot

Johanna heter jag och är relativt ny i hundvärlden. Jag har alltid haft en kärlek till djur och som liten var jag väldigt engagerad i min mormors hundar. Det var dock inte förrän 2015 som jag skaffade min alldeles egna Valter, en busig och väldigt glad Golden Retriever.

Tack vare Valter har jag insett vilken värld av möjligheter det finns inom hundträning. Valter och jag tränar främst lydnad, lite sök och en del apportering, men bådas favoritsyssla är att fika i skogen. På dagarna studerar jag vid Uppsala Universitet för att ta ekonomikandidatexamen.

Följ oss på Instagram!

Äntligen måndag igen! ⭐😍🐾🍂🐌
Vi önskar er alla en trevlig helg! 🐾🍁❄🍂❤
NI ÄR SÅ BRA! Tillsammans har vi samlat in över 2500 kr till Cancerfonden! TUSEN TACK till alla er som bidragit till vår insamling! ❤️💙💜💚💛 /Linda