Logotyp_Brukshundklubben_Enköping_RGB

Aktuellt

Inga av klubbens aktiviteter eller tävlingar skulle vara möjliga att genomföra utan våra fantastiska funktionärer. Den här kvällen är till för er som på ett eller annat sätt ställer upp och jobbar för att hålla Enköpings Brukshundklubbs verksamhet igång och driva den framåt. Under kvällen äter vi en gemensam middag, tävlar i några lättsamma lekar och har trevligt tillsammans. 

Se bifogad inbjudan. 

Upplandsdistriktets tjänstehundssektor arrangerar tillsammans med Olandstraktens BK Tjänstehundens dag den 8 september. Mer info.

Valberedningen tackar för all respons kring posten som vice ordförande. 
Dock letar vi fortfarande efter kandidater till kassörsposten, är du intresserad eller vill veta mer om vad det innebär att vara kassör i en förening, för av dig till 
linda.saveros@gmail.com

Vänliga hälsningar,
Valberedningen

Hej alla medlemmar!
Valberedningen är på jakt efter några personer som vill vara med och hjälpa vår förening. Som en följd av förtida utträde ur styrelsen kommer fyllnadsval att ske enligt nedan i samband med kommande medlemsmöte.

Vi söker en person som vice ordförande för EBK.
Vi söker en person som kassör till EBK.

Båda posterna gäller från kommande medlemsmöte,30/8 till nästa årsmöte dvs i Februari med en möjlig fortsättning i samband med årsmötet 2019. Detta är dock inget krav.

Bli en del av EBKs styrelse och var med att påverka föreningen, knyta nya kontakter och lära dig mer om denna hundvärld.

Vet du någon som passar perfekt för dessa poster eller är du själv intresserad? Tipsa gärna valberedningen på linda.saveros@gmail.com

Ha en fortsatt härlig sommar med era fyrbenta vänner!

Nu stundar Himmelsfärdscupen som är vår tre dagar långa tävlingshelg 10-12 maj omfattande grenarna skydd, IPO/BSL och Mondioring.

Det finns ansvariga för respektive gren och några andra funktioner MEN dessa kan inte utföra allt arbete själva. Hör av er till tavling@enkopingsbk.se om vad ni kan hjälpa till med och vilken dag och tid så ger vi er en uppgift som passar och information om vad det innebär.  

Vi söker bl.a.:

- personal till köket inkl kamratfesten fredag kväll (kontakta koket@enkopingsbk.se)
- funktionärer skydd bl.a. spårläggare, skrivare, skytt 
- funktionärer IPO/BSL
- funktionärer Mondioring
- parkeringsvakter fredag och lördag morgon-fm och/eller finnas tillhanda på tävlingsplatsen för div uppgifter

Under fredag kväll kommer vi ha en kamratfest vilken vi tar catering till, vill du anmäla dig dit ska du maila ts@enkopingsbk.se senast 4/5. Kostnad 250:-

Kom igen nu och visa lite klubbanda genom att hjälpas åt med arrangemanget :-)