Dagordning för kvällens möte.

Det är åter dags att rapportera resultat för att tävla om klubbens vandringspris.
Klubben har vandringspris i huvuddelen av de grenar ni medlemmar tävlar i så se till att skicka in dina resultat till linda.saveros@gmail.com senast 2018-12-31.

Mer information om vilka priser som finns och kriterier för uträkning av resultat hittar du här på hemsidan under Tävling/Vandringspris.

Inrapporterat underlag ska innehålla följande för att tillgodoräknas:

• Hundens registrerade namn
  • Hundens tilltalsnamn
  • Förarens namn
  • Tävlingsgren, datum, arrangör, klass och resultat

För närvarande är vattnet avstängt p.g.a. misstänkt vattenläcka.
 Använd EJ toaletterna, diskmaskinen eller avloppet i köket!
Bajamaja finns på plats utanför Klubbstugan. /Styrelsen

På grund av vattenläcka kommer klubbens vatten vara avstängt från och med idag. Det inne att inga toaletter eller köket fungerar. Mer information kommer.
Mvh Styrelsen genom Tomas

Inga av klubbens aktiviteter eller tävlingar skulle vara möjliga att genomföra utan våra fantastiska funktionärer. Den här kvällen är till för er som på ett eller annat sätt ställer upp och jobbar för att hålla Enköpings Brukshundklubbs verksamhet igång och driva den framåt. Under kvällen äter vi en gemensam middag, tävlar i några lättsamma lekar och har trevligt tillsammans.

Se bifogad inbjudan.