Varmt välkomna på årsmöte!
Nu är året alldeles snart slut och det är med mycket stolthet och glädje vi ser tillbaka på EBKs verksamhetsår 2018.

Klubben har kunnat erbjuda ett brett utbud av kurser och föreläsningar både sett till nivå och grenar. Vi har dessutom genomfört Himmelfärdscupen och många andra fint ordnade tävlingar och andra arrangemang.

Våra tävlingsekipage har visat framfötterna i flera olika grenar och gjort fina resultat i så gott som samtliga hundsporter. Nu laddar vi om inför nästa verksamhetsår och ser fram emot att inleda det tillsammans med er på årsmötet den 10 februari kl 14.

Facebookevenemang

Styrelsen Enköpings Brukshundklubb

Dagordning för kvällens möte.

Det är åter dags att rapportera resultat för att tävla om klubbens vandringspris.
Klubben har vandringspris i huvuddelen av de grenar ni medlemmar tävlar i så se till att skicka in dina resultat till linda.saveros@gmail.com senast 2018-12-31.

Mer information om vilka priser som finns och kriterier för uträkning av resultat hittar du här på hemsidan under Tävling/Vandringspris.

Inrapporterat underlag ska innehålla följande för att tillgodoräknas:

• Hundens registrerade namn
  • Hundens tilltalsnamn
  • Förarens namn
  • Tävlingsgren, datum, arrangör, klass och resultat

För närvarande är vattnet avstängt p.g.a. misstänkt vattenläcka.
 Använd EJ toaletterna, diskmaskinen eller avloppet i köket!
Bajamaja finns på plats utanför Klubbstugan. /Styrelsen