Bli medlem

Funderar du på att bli medlem hos Enköpings Brukshundklubb? Vad roligt! Fördelarna med att vara medlem i en brukshundklubb är många, du får bl.a ta del av följande förmåner:

• Ett stort kursutbud med ambition att erbjuda kurser inom de flesta hundgrenar varje termin. Du som medlem får dessutom förtur till våra kurser med externa instruktörer.
  • Tillgång att träna på klubbens planer och marker.
  • Onsdagslydnaden: träna på skott, budföring, kommendering eller bara fika och snacka hund.
  • Möjlighet att delta på temakvällar.
  • En stor gemenskap där alla har samma intresse: hund!
  • Utbildningsmöjligheter via SBK, exempelvis instruktör eller tävlingsledare.
  • Möjlighet att tävla för EBK samt delta på träningstävlingar och andra inofficiella tävlingar.
Hur blir jag medlem?
Om du vill bli medlem i Enköpings Brukshundklubb betalar du in din medlemsavgift till vårt bankgiro 590-3224.  Aktuella medlemsavgifter finner du nedan!
Var noga med att ange: typ av medlemskap, namn, adress, e-post, telefonnummer och personnummer. Får inte alla uppgifter plats på betalningen vänligen maila vår kassör Elisabeth Spång kassor@enkopingsbk.se.

Mina sidor hos Svenska Brukshundklubben
På Svenska Brukshundklubben kan du sedan logga in på Mina sidor, här kan du som medlem ändra dina kontaktuppgifter i vårt medlemsregister. Här skriver du också ut ditt medlemsbevis och avslutar medlemskap. Nya medlemmar behöver sitt medlemsnummer för att kunna gå in på Mina sidor.

Avgifter 2018

Helbetalande – 550 kr
Denna medlemsform innehåller både den centrala och den lokala avgiften. Som helbetalande blir du alltså medlem i både Svenska Brukshundklubben och Enköpings Brukshundklubb (s.k. rullande medlemskap).

Delbetalande  Lokalklubb – 150 kr
Om man redan är medlem i SBK genom annan klubb kan man vara delbetalande i Enköpings Brukshundklubb. VIKTIGT: Detta medlemskap måste anslutas till ett helbetalande medlemskap i någon av SBK:s rasklubbar/lokalklubbar, ange medlemsnummer!

Familjemedlem – 150 kr
Familjemedlem kan du bli om någon i din familj redan är ordinarie medlem. Detta medlemskap måste anslutas till ett helbetalande medlemskap inom samma hushåll, ange medlemsnummer på den helbetalande medlemmen.

Är du mellan 6-25 år? Då rekommenderar vi dig ett medlemskap hos Enköpings Hundgungdom där du sedan väljer Enköpings Brukshundklubb som lokalklubb. På så sätt får du två medlemskap i ett. Läs mer här.