Styrelsen 19/20

Tomas Glatz

Mitt hundintresse startade när jag tog över en Clumber spaniel som hette Agnes, efter det så kände jag att det var rätt för mig att ha hund. Jag har just nu en schäfertik som heter Echo, vi tränar spår och sök så mycket vi hinner Jag är relativt ny inom hundvärlden och lär mig fortfarande, men tycker att det är otroligt roligt. Min ambition är att klubben ska drivas framåt genom ett tillåtande och utvecklande klimat där alla medlemmar är delaktiga, både människor och hundar.

Bosse Hargsten
Vice Ordförande

Jag har hundarna Ebba som är en bladning schäfer/golden, Jackie som är en jaktgolden och tollaren Winston. Jag är intresserad av det mesta inom hundvärlden men har förstås inte tid med allt. Jag tränar tävlingslydnad och sök.

Linda Lindholm

Jag har alltid haft ett starkt hundintresse och är uppvuxen med två karelska björnhundar. Nu har jag fyra  hundar, två vita herdehundar och två siberian huskies, som jag tränar och tävlar i draghundsport och tävlingslydnad. Vi tycker det mesta är roligt och tränar även nosework, lite spår, sök och htm.

Min ambition är att Enköpings Brukshundklubb ska vara en aktiv förening som kan erbjuda medlemmarna ett brett utbud av kurser, tävlingar och andra aktiviteter.

Maria Green

Caroline Eriksson

Linn Pettersson

Jag är i princip uppvuxen på Enköpings Brukshundklubb då mina föräldrar och familjens dåvarande hundar var aktiva i klubben för ett gäng år sedan. Nu har jag en tvåårig schäfertik från försvarsmakten som heter Lonja. Vi tränar mest lydnad och spår och har som ambition att ta oss ut och tävla i framtiden.

Inger Karlsson

Jag har två hundar Messi, en schäfer och boxern Ginni. Vi tränar brukslydnad, sök och spår med vilket vi  tycker är jättekul. Med boxern kommer jag även att börja med agility tillsammans med Lovisa, ett av mina sju barnbarn. Jag månar om alla medlemmar och att alla ska trivas i föreningen.

Jenny Andersson

Jag har för tillfället tyvärr ingen hund hemma, men mitt hundintresse har dragit mest åt utställning, viltspår och pälsvård/trim. Jag blir mer och mer intresserad av brukset och kommer förhoppningsvis "upp på hästen" snart igen! Jag finns dock på klubben regelbundet ändå, där jag hjälper andra med hunderiet. Jag vill ha en inkluderande brukshundklubb för alla hundintresserade, oavsett ras eller intresse!