Logotyp_Brukshundklubben_Enköping_RGB

Styrelsen 19/20

Tomas Glatz
Ordförande
ordforande@enkopingsbk.se


Mitt hundintresse startade när jag tog över en Clumber spaniel som hette Agnes, efter det så kände jag att det var rätt för mig att ha hund. Jag har just nu en schäfertik som heter Echo, vi tränar spår och sök så mycket vi hinner Jag är relativt ny inom hundvärlden och lär mig fortfarande, men tycker att det är otroligt roligt. Min ambition är att klubben ska drivas framåt genom ett tillåtande och utvecklande klimat där alla medlemmar är delaktiga, både människor och hundar.

Bosse Hargsten
Vice Ordförande


Jag har hundarna Ebba som är en bladning schäfer/golden, Jackie som är en jaktgolden och tollaren Winston. Jag är intresserad av det mesta inom hundvärlden men har förstås inte tid med allt. Jag tränar tävlingslydnad och sök. 

Linda Lindholm
Sekreterare
sekreterare@enkopingsbk.se


Jag har alltid haft ett starkt hundintresse och är uppvuxen med två karelska björnhundar. Nu har jag fyra  hundar, två vita herdehundar, en siberian husky och en huskymix, som jag tränar och tävlar i draghundsport och tävlingslydnad. Vi tycker det mesta är roligt och tränar även nosework, spår, sök och htm. 

Min ambition är att Enköpings Brukshundklubb ska vara en aktiv förening som kan erbjuda medlemmarna ett brett utbud av kurser, tävlingar och andra aktiviteter.

Maria Green
Ledamot


Jag är nygammal i styrelsen och vill arbeta för att Enköpings BK ska erbjuda ett brett utbud av kurser och aktiviteter för aktiva hundägare. Det ska finnas något för alla! Jag har en numera pensionerad schäfertik som jag tränat och tävlat i spår, sök och lydnad. Vi har även testat lite Nosework och rally. I klubben är jag aktiv instruktör och tävlingssekreterare.

Caroline Eriksson
Ledamot


Jag är häst- och hundtjej sedan barnsben och har nu tre fyrbenta vänner varav en schabrador som heter Cox och två schäfrar, Django och Hexxa. Mitt stora intresse ligger inom bruks och tjänstehundssektorn. Jag är utbildad hundförare inom hemvärnet och ska förhoppningsvis certifiera Django som patrullhund i år. Som tämligen ny i klubben ser jag det som ett spännande och
utmanade uppdrag att få ta del av allas åsikter och föra klubben framåt i utvecklingen av verksamheten. Väl mött!

Linn Pettersson
Ledamot


Jag är i princip uppvuxen på Enköpings Brukshundklubb då mina föräldrar och familjens dåvarande hundar var aktiva i klubben för ett gäng år sedan. Nu har jag en tvåårig schäfertik från försvarsmakten som heter Lonja. Vi tränar mest lydnad och spår och har som ambition att ta oss ut och tävla i framtiden.
 

Inger Karlsson
Suppleant


Jag har två hundar Messi, en schäfer och boxern Ginni. Vi tränar brukslydnad, sök och spår med vilket vi  tycker är jättekul. Med boxern kommer jag även att börja med agility tillsammans med Lovisa, ett av mina sju barnbarn. Jag månar om alla medlemmar och att alla ska trivas i föreningen.