Våra kurser

Enköpings BK vill att alla ska ha möjlighet att gå kurs med sin hund. Vi har därför kurser inom många olika grenar, allt från aktiveringskurser till rena tävlingskurser.  Kurserna kan vara under en kväll, återkommande tillfällen under några veckor eller en helgkurs. Varje termin har utbildningsutskottet som mål att erbjuda kurser inom följande:

- Valp och allmänlydnadskurs
- Inhyrda externa instruktörer i ex lydnad, bruks
- Agilitykurs
- Rallylydnadskurs
- Föreläsning i ämnet hund
- Lydnadskurs
- Bruks, IPO och skydds- kurs

För att gå kurs på EBK krävs medlemskap med undantag för de kurser där vi har inhyrda externa instruktörer. EBKs medlemmar har två veckors förtur vid anmälan till inhyrda externa instruktörer.
Läs mer om vad som ingår i medlemsavgiften samt hur du blir medlem här.

Hunden ska vara vaccinerad mot valpsjuka, parvovirusinfektion och parainfluensa (för hund över ett år får vaccinationen inte vara äldre än fyra år). Vaccinationsintyg uppvisas vid första kurstillfället. Hunden ska också vara försäkrad.

Vi samarbetar med Studiefrämjandet.