Styrelsen 2021

Svante Friberg

Mitt intresse för hundar och hundträning väcktes i mitten på 90-talet då min första hund kom in i mitt liv, Sedan dessa har jag haft ett antal hundar av olika raser, tränat och tävlat i många olika hundsporter. Idag har jag min Malinois Gaist som jag tränar för att tävla i Mondioring. Jag tycker och vill att Enköpings BK ska vara en klubb där alla oavsett hundras och inriktning på träningen ska känna sig välkomna.

Maria Green
Vice ordförande

viceordforande@enkopingsbk.se

Jag är nygammal i styrelsen och vill arbeta för att Enköpings BK ska erbjuda ett brett utbud av kurser och aktiviteter för aktiva hundägare. Det ska finnas något för alla! Jag har en numera pensionerad schäfertik som jag tränat och tävlat i spår, sök och lydnad. Vi har även testat lite Nosework och rally. I klubben är jag aktiv instruktör och tävlingssekreterare.

Helena Lönnholm

Maud Johnson
Kassör
kassor@enkopingsbk.se

Emelie Hillman

Vi har alltid haft hund i familjen men det var när min första egna hund, en omplacering, av en slump kom in i mitt liv som intresset för hundträning väcktes på riktigt. Jag har idag två boxertikar, Tanten Tilja som är pensionerad från brukset och Tora som tränas för start i IGP. Jag vill att vår klubb ska vara för alla, oavsett mål med sitt hundägande. Jag vill också att vi ska vara en aktiv och framåt klubb med aktiviteter och ekipage inom alla grenar!

Caroline Schmidt

Jag är häst- och hundtjej sedan barnsben och har nu tre fyrbenta vänner varav en schabrador som heter Cox och två schäfrar, Django och Hexxa. Mitt stora intresse ligger inom bruks och tjänstehundssektorn. Jag är utbildad hundförare inom hemvärnet och ska förhoppningsvis certifiera Django som patrullhund i år. Som tämligen ny i klubben ser jag det som ett spännande och
utmanade uppdrag att få ta del av allas åsikter och föra klubben framåt i utvecklingen av verksamheten. Väl mött!

Inger Karlsson

Jag har två hundar Messi, en schäfer och boxern Ginni. Vi tränar brukslydnad, sök och spår med vilket vi  tycker är jättekul. Med boxern kommer jag även att börja med agility tillsammans med Lovisa, ett av mina sju barnbarn. Jag månar om alla medlemmar och att alla ska trivas i föreningen.

Kith Hillman

Isabell Bärgård