Logotyp_Brukshundklubben_Enköping_RGB

Styrelsen 2023
 

Svante Friberg
Ordförande

ebkordforande@gmail.com

Mitt intresse för hundar och hundträning väcktes i mitten på 90-talet då min första hund kom in i mitt liv, Sedan dessa har jag haft ett antal hundar av olika raser, tränat och tävlat i många olika hundsporter. Idag har jag min Malinois Gaist som jag tränar för att tävla i Mondioring. Jag tycker och vill att Enköpings BK ska vara en klubb där alla oavsett hundras och inriktning på träningen ska känna sig välkomna. 
 

Maria Green
Vice ordförande

ebk.vice@gmail.com

Jag är nygammal i styrelsen och vill arbeta för att Enköpings BK ska erbjuda ett brett utbud av kurser och aktiviteter för aktiva hundägare. Det ska finnas något för alla! Jag har en numera pensionerad schäfertik som jag tränat och tävlat i spår, sök och lydnad. Vi har även testat lite Nosework och rally. I klubben är jag aktiv instruktör och tävlingssekreterare.

Helena Lönnholm
Sekreterare
ebksek@gmail.com

Jag har varit medlem i klubben i ungefär 15 år, och jag brinner för tävlingslydnaden!
Jag har just nu en BC som jag tävlar med, och en som är pensionär och som bara tränar för skoj skull.
Jag är även tävlingsledare i lydnad.
Jag vill att klubben ska vara en plats där vi alla kan träffas, umgås och hjälpa varandra.

Maud Johnson
Kassör
ebkkasso@gmail.com

Maud Johnson heter jag,  bor i Grillby och är kassör i EBK.

Medlem sedan 1977 då vår första rottweiler kom in i familjen, denna ras blev oss trogen  under nästan 40 års tid. Nu har vi en bichon havanais som heter Dino.
Det är husse i familjen som stått för det mesta av hunderiet själv har jag mest sysslat med andra saker i klubben som tex kassör, kök och lite figurant.

Kim Widman
Ledamot

Jag är hästtjej i grunden och kom av en slump in på hundträning för ca 4 år sedan, då vår dåvarande omplacering behövde stärka sitt självförtroende. Då jag fortfarande anser mig som ny inom hundträning har jag gått endel olika kurser, men fastnat främst för Rallylydnad och lydnad. Jag har en Engelsk Bulldogg vid namn Billy som jag har tävlat rally med, men också tränat lydnad och nosework. Just nu lutar det åt att han kommer att pensioneras helt från träning.

Jag vill att vår klubb ska vara en plats där vi välkomnar alla och uppmuntrar varandra att utvecklas, bygga relationer och ha kul tillsammans med våra hundar.

Caroline Schmidt
Ledamot


Jag är häst- och hundtjej sedan barnsben och har nu tre fyrbenta vänner varav en schabrador som heter Cox och två schäfrar, Django och Hexxa. Mitt stora intresse ligger inom bruks och tjänstehundssektorn. Jag är utbildad hundförare inom hemvärnet och ska förhoppningsvis certifiera Django som patrullhund i år. Som tämligen ny i klubben ser jag det som ett spännande och
utmanade uppdrag att få ta del av allas åsikter och föra klubben framåt i utvecklingen av verksamheten. Väl mött!

Inger Karlsson
Ledamot


Jag har två hundar, schäfern Messi och boxern Ginni. Schäfern är främst gårdshund numer och med boxern tränar jag brukslydnad, sök och spår. 

Jag månar om alla medlemmar och att alla ska trivas i föreningen.

Kith Hillman
Ledamot

 

Ulrika Stenholm
Ledamot


Medlem i klubben sedan dryga 20 år tillbaka. Har suttit i klubbens styrelse på flera olika poster tidigare. Har även suttit i styrelsen för rasklubben. Är utbildad instruktör och tävlingsledare. Jag hoppas kunna bidra i styrelsen med min erfarenhet av föreningsarbete. Jag hoppas vår klubb skall fortsätta vara en självklar mötesplats för alla oss som gillar hundar, oavsett inriktning eller ambitionsnivå!

Sofia Westman
Suppleant


Jag började med hundar relativt sent i livet men det blev fort ett brinnande intresse. Just nu har jag en Rottweiler, Kaxtus "Katla" Karamell, på två år. Vi tävlar i bruksspår och lydnadslydnad men tränar även sök och kongsök. Min önskan är att vi ska ha en levande klubb med mycket aktivitet såsom kurser, tävlingar, föreläsningar och framförallt rolig hundträning.

Ulrica Brindeberg
Suppleant

2004 skaffade jag min första brukshund och har sedan dess tränat och tävlat i lydnad, spår, sök, svenskskydd och mondioring. Jag har också tidigare varit aktiv som MH-figurant och tävlingssekreterare. Just nu har jag en malinois vid namn Öje som jag siktar på att starta lydnadsklass 1 med på ålderns höst, och förhoppningsvis kommer det inom en snar framtid också en ny liten mallevalp som ska bli min framtida stjärna. Jag vill att medlemmarna i klubben ska känna en tillhörighet, gemenskap och ömsesidig respekt för varandra oavsett vilken gren man utövar, att det är en självklarhet att tillsammans jobba för att bevara och föra vår fina klubb framåt, och att alla upplever att styrelsen arbetar i medlemmarnas intresse!