Logotyp_Brukshundklubben_Enköping_RGB

Kursanmälan

För att gå kurs på EBK krävs medlemskap med undantag för de kurser där vi har inhyrda externa instruktörer. EBKs medlemmar har två veckors förtur vid anmälan till inhyrda externa instruktörer.
 
Hunden ska vara vaccinerad mot valpsjuka, parvovirusinfektion och parainfluensa (för hund över ett år får vaccinationen inte vara äldre än fyra år). Vaccinationsintyg uppvisas vid första kurstillfället. Hunden ska också vara försäkrad.

Efter att anmälningsformuläret skickats in kommer en bekräftelse med betalningsinstruktioner att mailas ut till dig.

Observera! När du skickat in en kursanmälan är anmälan bindande. Det innebär att du är skyldig att betala kursavgiften och att pengarna endast återbetalas om du eller hunden blir långvarigt sjuk. Sjukintyg eller veterinärintyg ska då visas upp.
​​

Vid frågor eller funderingar hör av dig till:
utbildningebk@gmail.com 

Fyll i och skicka in din kursanmälan här.   • Om du vill anmäla dig som åhörare till en kurs, anger du det i övriga upplysningar!
  • Enköpings Brukshundklubb använder sig av sociala medier (instagram, facebook och hemsida) och det är därför viktigt att vi får veta om det är okej att du och din hund kanske visas på bild.
  • Läs mer om vår hantering av personuppgifter i menyn "Föreningen" > "Hantering av personuppgifter".
  • När du skickat in formuläret är anmälan bindande. Det innebär att du är skyldig att betala in kursavgiften och att pengarna endast återbetalas om du eller hunden blir långvarigt sjuk. Sjukintyg eller veterinärintyg ska då visas upp.