Kursutbud: Skyddssporter

Datum: 27 oktober
Tid: 10-12
Kursavgift: 50 kr

Kursbeskrivning: Härmed bjuder Enköpings Brukshundklubb in till teoretisk utbildning för innehav av skyddslicens.
Utbildningen är obligatorisk för den som vill ha licens för att träna och tävla med skyddshundar inom de olika grupperna som SBK ansvarar för.  Utbildningen omfattar en ca 2 timmars genomgång av önskvärda profiler på hund, ägare och tränare/ figurant samt gällande lagstiftning. Efter genomgången utbildning som omfattar ett tillfälle, ges deltagarna ett intyg på genomförd teoriutbildning.

Lydnadshelg med Frida Wallén - FULL!
Individuell lydnadsträning oavsett nivå, inriktning IGP, skyddslydnad, bruks och tävlingslydnad.

Instruktör: Frida Wallén
Datum: 16-17 november
Tid: 9-17 (inkl lunchpaus)
Max antal deltagare med hund: 8 st
Kursavgift: 2400 kr
Kursavgift för åhörare utan hund: 500 kr/dag eller 800 kr för hela helgen.

Kursbeskrivning:
Denna lydnadshelg kommer ha fokus på IGP och skyddslydnad och riktar sig till dig som tränar/tävlar i IGP och vill utvecklas tillsammans med din hund. Grundträning, momentinlärning eller förfining/utveckling, uthållighet eller kanske störningsträning. Du bestämmer själv vad duvill fokusera på. Ekipagen tränas individuellt på den nivå som de befinner sig på.

Frida Wallén är en uppskattad och högt efterfrågad instruktör som har en mängd meriter på sitt CV, bland annat flertalet SM-guld i IGP, flera genomförda världsmästerskap i IGP, 2018 kammade hon och hunden Amen hem en sjätte placering och priset "bästa spår". Frida har inte bara tävlat IGP utan även i bruksgrenarna och i tävlingslydnad. Läs mer om Frida HÄR.

Under helgen bjuds du på frukost, fika och mellis båda dagarna. Lunch medtages.

Medlemmar i Enköpings Brukshundklubb har förtur till platserna, anmälan öppnar för alla 1 september.

FULL! Anmälan som åhörare eller reserv möjligt.