Himmelfärdscupen 2018 - hela Sveriges skyddsfest!

Enköpings brukshundklubb följer upp 2017 års succé med Himmelfärdscupen med ett uppdaterat koncept 2018.

2017 blev vi först i Sverige med att arrangera en officiell tävling i Mondioring i SBKs regi och 2018 blir vi först med att samla alla tre skyddsgrenar under en och samma helg. Publiken får njuta av svenskskydd, IPO och mondioring på en och samma plats och arrangemang under dagarna tre.

Vi inleder med BH-prov och socialitetstest mondioring 10/5, följt av svenskskydd och mondioring 11/5 samt IPO och mondioring 12/5.
Fredag 11/5 ställer vi också till med en hejdundrande kamratfest som ni inte vill missa!

Se evenemanget på Facebook samt hemsidan för senast uppdaterad information.

Varmt välkomna till hela Sveriges skyddsfest på Enköpings Brukshundklubb!

Är du intresserad av att sponsra Himmelfärdscupen är du varmt välkommen att höra av dig till styrelsen@enkopingsbk.se