Onsdagsträffen

Onsdagsträffen är den naturliga träffpunkten för ALLA medlemmar i Enköpings Brukshundklubb. Träffen är ett perfekt tillfälle att ta sig till klubben för att fika, passivitetsträna och snacka hund, men är också för att få hjälp med kommendering av ett moment eller bara träna bland andra ekipage.

Vid varje tillfälle finns en eller flera klubbvärdar på plats för att svara på frågor, styra upp gemensam platsliggning, hjälpa till med budföring och kommendering. Klubbvärden har på sig en orange reflexväst och är lätt att se och känna igen! Var inte rädd att rycka tag i klubbvärden om du är ny medlem, funderar över något eller vill ha hjälp med något särskilt.

Skotträning
Under onsdagsträffarna erbjuder vi dig som medlem möjlighet till platsliggning och budföring med skott.
18.30 Platsliggning med skott, därefter budföring.
19.15 Platsliggning UTAN skott
Det är skottfritt på klubben från ca 19.10.

Vem kan vara klubbvärd?
Alla kan vara klubbvärd! Att vara klubbvärd innebär inte att du ska agera instruktör, utan du finns enbart på plats som en hjälpande hand och styr  upp gemensamma platsliggningar. Genom att vara klubbvärd får du möjlighet att lära känna fler medlemmar och dessutom få lära dig mer om olika grenar.

Anmäl dig som klubbvärd genom att fylla i formuläret nedan.
Ange fullständigt namn och vilket datum det gäller.

Anmäl dig som träningsvärd!

• Elisabeth Spång • 20 mars 2019 22:41:38
    24/4 tillsammans med Sonja Karlsson