Logotyp_Brukshundklubben_Enköping_RGB

Vandringspriser

Klubben har vandringspris i huvuddelen av de grenar ni medlemmar tävlar i så se till att skicka in dina resultat till tavlingebk@gmail.com  senast sista december aktuellt tävlingsår.  

Mer information om vilka priser som finns och kriterier för uträkning av resultat hittar du här nedan.

Inrapporterat underlag ska innehålla följande för att tillgodoräknas:

  • Hundens registrerade namn
  • Hundens tilltalsnamn
  • Förarens namn
  • Tävlingsgren, datum, arrangör, klass och resultat

Appellkannan

Tävlan om priset är öppen endast för medlem av Enköpings Brukshundklubb som tävlat i officiell appellklass under det aktuella året. 
Priset är ständigt vandrande. Det skall utdelas årligen till den medlem som uppnått det bästa, minst godkända resultatet. Om flera hundar uppnår samma poäng skall priset tillfalla den hund som har högst poäng i specialmomentet. 

Appeltallrik KM

Tävlan om priset är öppen endast för medlem av Enköpings Brukshundklubb som deltar i appellklass vid EBKs klubbmästerskap. 
Priset ska tilldelas den hund som i appellklass uppnår högsta poäng, med minst godkänt resultat. Om flera hundar uppnår samma poäng ska priset tillfalla den hund som har högst poäng i specialmomentet. 
Priset är ständigt vandrande och delas ut på tävlingsdagen.

Thulinpokalen

Pokalen, som skall vara ständigt vandrande, skall tillfalla bästa hund tillhörande Enköpings Brukshundklubb som enligt följande poängberäkning uppnått högsta poängsumma. Av hundens tävlingsresultat under året får max fyra resultat räknas men endast tre resultat från lydnad respektive bruks. För att tillgodoräkna sig fyra resultat måste man med andra ord tävla inom både lydnad och bruks.
 

Tävlat och godkänts i en klass 3 poäng
Uppflyttning 4 poäng
Certpoäng 4 poäng
Certifikat 5 poäng
Lydnadsklass Startklass och I – första pris 2 poäng
Lydnadsklass II och III – första pris 4 poäng
SM start (bruks och lydnad) 10 poäng
SM placering – 1:a, 2:a eller 3:a (bruks och lydnad) 15 poäng

Om flera hundar uppnår samma poängsumma skall priset tillfalla den hund som uppnått högsta procentuella poängen över en av sina tävlingar.